Recenzia cartii Fa imposibilul ! de Patrick Bet-David

Fa imposibilul de Patrick Bet-Davis

Fa imposibilul de Patrick Bet-Davis

Cumpara cartea Fa imposibilul! de Patrick Bet-David

Cred ca pentru unii titlul acestei carti poate parea bombastic, da nu este deloc asa. Autorul Patrick Bet-Davis are o poveste a sa si a familiei sale la limita imposibilului.

PATRICK BET-DAVID, antreprenor şi consilier financiar, a fost numit „un om al renaşterii“ datorită ideilor sale interesante privitoare la politică, sport, istorie, umor şi viaţă. De treisprezece ani vorbeşte pe marginea acestor teme în faţa a zeci de mii de oameni.
Cu origini armene şi asiriene, Patrick Bet-David s-a născut şi a crescut în Iranul afectat de revoluţie. A emigrat cu familia în Statele Unite în 1990, când avea 12 ani. S-a alăturat Armatei Statelor Unite în 1997, făcând parte din Divizia Aeriană 101. După ce a fost lăsat la vatră, s-a implicat în industria serviciilor financiare. În octombrie 2009 a lansat compania People Helping People (PHP), viziunea sa implicând crearea unui alt gen de firmă de servicii financiare. În doar doi ani, PHP a ajuns să aibă peste 5 500 de asociaţi în 33 de state americane, dublându-şi mărimea an după an. PHP a
fost recu­nos­cută ca una dintre companiile de servicii financiare cu cea mai rapidă evoluţie din America. De asemenea, Patrick Bet-David întreţine o activitate bogată pe blogul său şi a scris numeroase articole pe teme financiare. Scopul său principal – să-i educe pe americani în legătură cu finanţele personale.

In peste 150 de pagini scrise extrem de concis, fluent, autorul sintetizeaza actiunile, etapele prin care putem atinge imposibilul.

Aceasta este o carte pentru cei care nu sunt inca motivati sau inca nu au gasit motivatia potrivita pentru a-si incepe programul  de desavarsire personala.

Este cartea dedicata celor care intampina neincrederea, circoteala celor din jur, e o carte motivanta, inspirationala, presarata cu idei, citate, exercitii scurte cu pasii pe care alegeti sa-i faceti pentru a realiza imposibilul.

Este cartea prin care poti sa iti reduci criticii la tacere la modul cel mai inteligent posibil, afla cu adevarat ceea ce este identitatea ta, cum sa te asociezi cu oamenii potriviti, cum sa iti cunosti motivatia, cum sa te folosesti de obsesiile tale, chiar asa 🙂 (MJ, Beethoven, Einstein, etc. au facut acelasi lucru), cum sa tintesti sus, plus alte idei care iti vor reseta mintea, te vor devirusa de programarea care te tine fraier, falit si bolnav 🙂

Astept sa dezbatem aici ideile acestei carti 🙂

„Am urat fiecare minut de antrenament, dar mi-am spus:

<<Nu renunta. Sufera acum si traieste-ti restul vietii ca un campion>>”

Muhammad Ali

Daca ti se potriveste aceasta carte te invit sa faci o investitie inteleapta!

Spor la citit si la aplicat dragii mei 🙂

Cumpara cartea Fa imposibilul! de Patrick Bet-David

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.