Invata cursurile ECDL gratuit pe ecdlonline.ro

Proiectul propune:

– promovarea si sustinerea unui sistem de învatare pe tot parcursul vietii având asigurata disponibilitatea resurselor educationale pe Internet. Dezvoltarea platformei de e-learning se va realiza prin intermediul portalului www.ecdlonline.ro, care va fi implementat în cadrul proiectului. Accesul liber la cursurile de informatica realizate prin proiect va sprijini politica e-Inclusion de „acces pentru toti”  si politica de egalitate de sanse între femei si barbati, între persoanele din mediul urban si cele din mediul rural si pentru grupurile dezavantajate.
– dezvoltarea abilitatilor de operare PC recunoscute prin Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL).

Permisul European de Conducere a Computerului este documentul standard pentru calificarea de baza in utilizarea computerului, recunoscut la nivel international, dovedind abilitatea detinatorului de a folosi eficient un computer.

Certificarea ECDL reprezinta o oportunitate pentru fiecare utilizator de computer, de a isi valorifica cunostintele IT intr-un mod util, beneficiind de o certificare recunoscuta international.
Abilitatile asigurate de Permisul ECDL sporesc increderea in sine si nivelul de competente. Pentru multi, aceste noi cunostinte deschid si alte orizonturi, asigurand integrarea individului in Societatea Informationala.

Sansele tinerilor de a obtine o bursa in strainatate sau un loc de munca mai bun sunt mult mai mari. La nivel profesional, detinerea certificarii ECDL scade probabilitatea de a pierde o oferta de serviciu fiind o garantie pentru imbunatatirea perspectivelor de promovare in cariera.

ECDL ROMANIA, operatorul national al licentei ECDL, activeaza de mai bine de cinci ani, oferind in prezent un portofoliu complet de certificari de baza in utilizarea calculatorului, de la nivelul de incepatori – programul EqualSkills, pana la niveluri avansate si specializate.

2 thoughts on “Invata cursurile ECDL gratuit pe ecdlonline.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.