4 ani ALTFEL in Cantemir

Acum aproape 4 ani i-am intampinat pe adolescentii care doreau sa isi implineasca visul de a fi elevi militari la proba scrisa a examenului de admitere. Au fost multi candidati, iar cei cu dorinta si putinta cea mai mare au continuat calatoria intr-un univers cu provocari nebanuite.

Am avut sansa sa ii vad din primele momente cum incep o noua viata, cum pasesc si izbutesc sa urce pas cu pas pe treptele desavarsirii lor in calitate de cantemiristi.

Cu ambitie, determinare, esecuri, reusite, plansete, glasuri de uimire sau de bucurie, AHA experiences au trecut fara sa banuiasca prin niste intamplari unice, modelatoare, izbavitoare, innobilate de gingasia, candoare, tineretea si inocenta celor mai frumosi ani ai adolescentei lor.

Noi le-am fost alaturi, i-am „certat”, incurajat, inspirat, am transpirat impreuna pentru ca peste 4 ani de la intrarea in universul cantemirist sa iasa ALTFEL, mai pregatiti pentru provocarile perioadelor urmatoare, mai maturi, mai intelepti, mai diplomati, mai curati sufleteste, mai bogati spiritual, mai intelepti.

Am pus tot ce aveam noi mai bun, mai frumos, mai pretios pentru ca voi sa duceti mai departe pe umerii vostri onoarea de a fi oameni demni, respectati in societatea ce vi se construieste in fata ochilor si pe care aveti datoria morala sa o transformati cu energia si intelepciunea voastra.

Sunteti forta care va schimba lumea, sunteti trimisii nostri in lumea larga, sunteti demni de a ridica aceasta tara pe locul pe care-l merita in lume, cred in puterea voastra de catalizatori ai unei Romanii demne de istoria ei.

Va multumesc pentru TIMPUL petrecut impreuna, pentru ca am fost UNA in acelasi timp, cred ca am avut experiente memorabile in cei 4 ani de traire ALTFEL, ca ne-am interesectat in chip armonios vietile, sufletele, gandurile, aspiratiile in cele mai minunate momente de VIATA.

Am incredere in puterile voastre, va sustin si incurajez in pasii ce vor urma 🙂

Al vostru si pentru voi,

Profu’

2 thoughts on “4 ani ALTFEL in Cantemir

  1. Multumesc Andrei, eu traiesc vocatia de profesor, la fel cum si tu pe cea de doctor 🙂 Sa ne vedem cu bine mereu!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.