Profesorii invata de la elevi?

Un profesor fascinant isi deschise propriul suflet pentru a lumina mintilor invataceilor sai, acest lucru nu se intampla doar intr-un sens, ci in ambele, copiii isi dezvaluie identitatea sau se deschid in fata sufletelor curate, profesorii au multe de invatat din inocenta, sinceritatea si curajul celor mici (de fapt, voi sunteti MARI).

Generozitatea, respectul, sinceritatea unui profesor primeaza in fata stiintei, programei stufoase, planurilor de tot felul, si ele isi au rolul lor, pentru sufletele copiilor nostrii, unii intelegem, altii nu, ca EI sunt viitorul, nu ne putem opune FORTEI lor de a REUSI, chiar daca sunteti BLOCATI cumva de cineva, de ceva din acest SISTEM, aveti va rog incredere in forta voastra incomensurabila de a SCHIMBA lumea pe care o meritati.

Copiii ne invata mai multe despre VIATA, mai mult decat ii putem noi invata pe ei, ei sunt mult mai receptivi fata de schimbarile pe care le traversam in fiecare clipa a vietii noastre.

Dragii mei, nu uitati, fiecare efort pe care il faceti astazi va va usura cu mult efortul din vremurile ce vor sosi, va aparea si ziua in care veti dobandi rasplata pentru sacrificiul platit in trecut.

Succes garantat!

2 thoughts on “Profesorii invata de la elevi?

  1. Daca ar fi mai multi profesori cu mentalitati de genul, nu ar mai fi o intreaga generatie care ar ura profesorii si mandria de a fi profesor ce deseori se transforma in „EU DETIN ADEVARUL SUPREM (ca profesor)”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.