Minunile din jurul nostru

Asteptam sa terminam facultatea, sa ne casatorim, sa avem un super salariu, sa ne luam cea mai mare si mai cool masina din parcare pentru a fi FERICITI, cata pierdere de vreme si de resurse, nu vedem ce e in SUFLETUL nostru si al altora, NU vedem cate minuni se intampla in jurul nostru, trecem nepasatori pe langa copacii care ne dau OXIGENUL de care avem atata nevoie, uitam sa zambim persoanelor pe care le  intalnim, sunt oameni minunati care creeaza, inventeaza pentru ca NOI sa ne bucuram de toate in aceasta viata, nici macar nu venim sa ne intalnim, sa participam, sa colaboram in proiectele care se nasc si izbandesc cu greu.

Sunt fericit pentru ca sunt sanatos, pentru ca merg, vad, aud, simt parfumul naturii, pentru am puterea sa imi vad elevii in fiecare zi, sunt fericit atunci cand primesc feed-back de la cei din jurul meu, stiu ca gresesc din cand in cand, iar ajutorul lor ma face din ce in ce mai valoros, sunt fericit ca pot sa iti scriu, tie, cititorul meu, sunt bucuros cand primesc vizita ta, sper ca pot macar sa iti fac o zi mai inspirata.

Sunt fericit ca mi-am revazut un prieten dupa doi an de absenta.

Succes Dan!

O zi splendida!

10 thoughts on “Minunile din jurul nostru

 1. Ce frumos!
  Uitasem de toate lucrurile acestea Daniel. 🙂
  Multumesc pentru ca mi l-ai amintit.
  O saptamana faina!
  Luiza

 2. în general e asa cum zici tu, dar sunt expectii care traiesc fiecare detaliu zilnic. sunt acei oameni care nu vor sa construiasca, ci care vor sa de-a nastere proprilor vise

 3. ma bucur pentru tine, ca in sfarsit… ai inceput sa deschizi ochii inimii. uita-te in sus mai des. intr-o zi, toti vom fi acolo… nu vom lua insa cu noi nimic…nu uita: „si faptele lor ii urmeaza”. Gby

 4. Va multumesc, nu ma asteptam la un asemenea ecou, acum am intrat intr-o perioada productiva, am iesit dintr-o perioada mai putin fasta, sper ca se vede asta si ca putem sa ne bucuram cu totii de VIATA.

  Succes tuturor!

 5. You may speek the truth but by generalizing in the first part you make it seem that all of us think about all that is material in this world….there are people out there that know to cherish life,the things around them. There are people who really know how to enjoy life, and all that is around them without forgetting all the important things that you spoke previously….

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.