Geniul Nikola Tesla

Daca folositi o retea wireless sa nu uitati ca Nikola Tesla a facut posibil acest lucru si multe altele, unele sunt considerate si acum TOP secret.

Succes garantat!

5 thoughts on “Geniul Nikola Tesla

  1. intradevar Tesla a fost un geniu in opinia mea chiar mai mare decat Einstein ! Inventiile sale au revolutionat intreaga lume stiintifica si toata aparatura ce ne face noua viata mai usoara astazi are in ea un bucatica din geniul lui Tesla! Multumesc domn profesor ! Un subiect f interesant

  2. am o mare admiratie pentru acest om, ca si pentru newton sau pascal. un astfel de om e capabil sa schimbe radical lumea asa cum o stim. imi doresc sa traiesc pana se va mai naste un astfel de om, desi nu cred ca asta se va intampla prea curand.

  3. Anumite teorii ale conspiratiei mai spun ca el a fost roman, ca a condus ”Experimentul Philadelphia”, ca a lucrat la o masina de fotografiat gandurile, si multe altele…Iti multumesc pentru postarea acestui film despre un om care ale carui realizari depasesc orice inchipuiri. O zi plina de minuni in continuare, Daniele.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.