Au ajuns americanii pe Luna acum 40 de ani?

Vizionare placuta!

P.S. Pentru a vedea si subtitrarea apasati butonul CC. 🙂

5 thoughts on “Au ajuns americanii pe Luna acum 40 de ani?

  1. eu unul cred in teoria conspiratiei, mai ales ca au mai fost misiuni de aselenizare complet esuate. ar fi putut sa fie adevarat dar ar fi trebuit sa fi avut o tona de noroc (avand in vedere tehnologia disponibila atunci) si prea multe lucruri sa coincida intr-un mod bizar. reportajul este remarcabil, merita vazut de noi, de copii nostri si de nepotii nostri.

  2. Stiam deja asta , e normal era logic , era imposibil sa fii mers pe Luna , trezirea oameni buni , suntem niste furnici neimportante , 🙂 , nu insemnam nimic , lupta este pe putere iar noi ne gandim ce luam de mancare maine sau cu ce ne mai imbracam sa fim la moda :)) , ce bull**it … acum ramane la aprecierea fiecaruia … am 19 ani si vad lumea cu alti ochi fata de cei peste 30 .. cand aveti de gand sa va treziti ?? cand ?? cand va fii prea tarziu .. sfatul meu este acela de a incerca sa facem cat mai mult bine si de a fii fericiti , chiar daca pare imposibil , mereu ma gandesc la asta … ocupati-va timpul studiind , lucrati-va creierul , de aceea suntem prosti de bubuim … cuvintele nu pot descrie realitatea in care traim , defapt , vedeti si voi … inchide ochii si treci mai departe 🙂

  3. @Deea_Paradox Ai surpins destul de plastic ideea principala, singura sansa de salvare este aceea a unei EDUCATII conform realitatilor curente si viitoare.

    Mult succes Deea!

  4. Niciodata nu vom avea parte de o educatie curenta si realista 🙂 singurii care ne pot educa suntem noi insine , atata tot , dar cui ii mai pasa daca am fost sau nu pe Luna ? sau cine mai are timp sa se gandeasca la asa ceva? Cu certitudine nu un om de rand prea preocupat de grijile de zi cu zi.. Asa ca viitorul chiar nu suna bine , o mica majoritate mai prefera sa isi deschida orizonturile catre si altceva inafara de mass media , ziarul libertatea , telenovele si filme xxx , iar acea mica majoritate este insignifianta si in mod cert nebagata in seama de ‘turma’ .. deci te lupti cu morile de vant :))…

    Multumesc pentru urare D-le profesor ? Am zis bine 🙂 Daca da , imi pare rau ca am terminat liceul deja :)) . Glumesc , de asemenea !!!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.