Try Green. Noi actionam verde. Tu gandesti responsabil? Proiect > AIESEC Ploiesti

Try Green by AIESEC Ploiesti
Ce este Try Green?

Try Green este un proiect ce are ca scop constientizarea unor entitati asupra problemelor de mediu.

CUM?

AIESEC Ploiesti doreste prin acest proiect sa ajute la dezvoltarea de strategii pe parte de responsabilitate sociala si mediu in cadrul ONG-urilor si firmelor partenere.

AIESEC PLOIESTI

AIESEC Ploiesti este recunoscut in comunitate ca ONG-ul preocupat de problemele actuale: educatie, antreprenoriat, tehnologie si mediu.

Try Green – este cel de- al doilea proiect pe mediu realizat de AIESEC Ploiesti. Dupa impactul avut cu GREEN LIFE, de aceasta data, un plus va fi adus de experienta in domeniu a celor 4 internationali: Andreas din Germania, Krystof din Polonia, Ipek din Turcia si Tamar din Georgia.

Dupa o pregatire prealabila, cei 4 tineri vor incepe lucrul in cadrul ONG-urilor si firmelor, asta insemnand, analiza activitatilor acestora, learning circles si brainstormings alaturi de membrii si angajati, si apoi implementarea solutiilor gasite.

Proiectul va mai cuprinde si alte activitati, precum: study tour in Ploiesti, concurs de fotografiat a zonelor din Ploiesti, precum si o expozitie a celor mai frumoase fotografii si o prezentare a ONGurilor si firmelor participante.

Detalii  > http://trygreen.aiesecploiesti.org/

Succes!

One thought on “Try Green. Noi actionam verde. Tu gandesti responsabil? Proiect > AIESEC Ploiesti

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.