Teatru pe paine 24-30 August 2009 Timisoara, Romania

Teatru pe paine

24-30 August 2009

Timisoara, Romania

Invitatie de participare

Flamand de teatru? Noi iti oferim Teatru pe paine!

GLAS (Grupul pentru Libera Afirmare Sociala) si Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara au deosebita placere de a va aduce la cunostinta organizarea celei de-a treia editii a festivalului Teatru pe paine – ateliere si improvizatii. Scopul manifestarii este acela de a crea un mediu in care actorii amatori din Europa sa se poata intalni si lucra impreuna, intr-un spirit al multiculturalitatii si inovatiei.

Adresandu-se tinerilor care activeaza intr-o trupa de teatru neprofesionist sau au avut experiente anterioare in acest sens, Teatru pe paine este o ocazie excelenta pentru acestia de a-si imbunatati abilitatile actoricesti si prezenta scenica.

Festivalul se desfasoara in perioada 24-30 august 2009, in Timisoara (Romania).            Teatru pe paine promite participantilor o saptamana de ateliere teatrale si sesiuni de improvizatie, serile fiind rezervate diverselor evenimente artistice si culturale: piese de teatru,  concerte, ateliere de discutii, vizionari, petreceri tematice.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul alaturat si sa il trimiteti la adresa de e-mail teatru_pe_paine@yahoo.com, data limita 21 august 2009, ora 16:00. Candidatii selectionati vor fi anuntati in cat mai scurt timp posibil, pe masura ce au loc inscrierile, pana la data de 21 august, inclusiv.

Publicul este de asemenea invitat sa ia parte la o serie de ateliere, reunite intr-o zi speciala a evenimentului – Open Day.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa vizitati: http://teatrupepaine.thespis.ro.

Teatru pe paine este un eveniment organizat de catre GLAS, sustinut si gazduit de catre Teatrul Thespis si de Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara. Parteneri: Universitatea Politehnica Timisoara, Editura de Mansarda. Finantatori: Primaria si Consiliul Local Timisoara, Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.