TABARA COMUNITARA "CUVANT, FORMA, CULOARE SI MISCARE", EDITIA a-II-a Brebu

Comuna Brebu din judetul Prahova va gazdui in perioada 25-30 iulie 2011 TABARA COMUNITARA “CUVANT, FORMA, CULOARE SI MISCARE”.

Dedicata copiilor talentati din grupa de varsta 8-14 ani, proveniti din familii defavorizate, tabara de creatie este organizata de GRUPUL DE INITIATIVA COMUNITARA, BREBU, sustinut prin “Programul de dezvoltare a organizatiilor comunitare in mediul rural – INVATARE, PARTICIPARE, INCREDERE” al Fundatiei PACT.

30 de copii din comuna Brebu vor berneficia de programe de dezvoltare vocationala. Activitatile taberei vor cuprinde cursuri de pictura, modelaj, origami, educatie fizica. De asemenea, participantii isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si – in urma unor cursuri de initiere in jurnalism – vor elabora o revista a taberei.

Un grup de copii voluntari vor promova in comunitate acest proiect, propunandu-si sa implice cat mai multi locuitori din comuna Brebu in activitatile de sustinere a copiilor din familii defavorizate.
Tabara se va finaliza cu o expozitie cu vanzare a produselor realizate de copii si cu editarea unui numar de 100 de exemplare ale revistei care va cuprinde fotografii, reportaje si interviuri realizate de copii.
Ligia Necula (Radio Romania), Emily Frenzen (Corpul Pacii) si Alexandru Raducan vor desfasura ca voluntari programele de dezvoltare vocationala din cadrul taberei comunitare “CUVANT, FORMA, CULOARE SI MISCARE”.

GRUPUL DE INITIATIVA COMUNITARA, BREBU este constituit din membrii ai comunitatii locale, printre care Ioana Morar, Elena Chirca, Irina Lungu, Viorel Codarcea.

Coordonator proiect,
DUMITRU MARIANA
dumitru_mariana2006ro@yahoo.com

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.