Schimbarea

Schimbarea este singura constanta a zilelor noastre dupa spusele din popor, ea se produce cu eforturi din partea celor care doresc sa se schimbe, sa ii schimbe pe altii,  cat si din partea celor ce se doreste a fi schimbati intr-un fel sau altul.

Schimbarea intampina intotdeauna o reactie, o impotrivire, ea dauneaza regulilor inflexibile, ea produce efecte uluitoare in toate directiile, oamenii se vad sau ii vad pe ceilalti transfigurati dupa o orice fel de schimbare, schimbarea este darul celor puternici, adaptati realitatilor, celor care simt viata in evolutia ei exponentiala.

Schimbarile ne produc distress sau eustress, ne schimba viziunea, modul de a privi lucrurile, ne ofera sansa sa ne exprimam creativitatea, dorinta, visele, aspiratiile, puterea personala.

Cel mai important este ca fiecare cetatean sa se schimbe in primul rand pe sine, apoi sa incerce sa ii schimbe pe altii, fie prieteni, frati, familie, chiar si politicieni.

Eu am ales sa ma schimb pe mine, sa ma reinventez, sa ma transform permanent, sa fiu surprinzator, iar daca am fost convingator si cei din jurul meu se vor schimba spre binele nostru comun.

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” ( Ghandi)

Succes garantat!

4 thoughts on “Schimbarea

 1. @bogdan Pot sa iti spun dintr-o poveste recenta, incercand sa faci bine, poti sa produci schimbari, nu neaparat voite, ci necesare, dar nu tot binele e bine daca nu e facut pana la capat bine, trebuie sa mai invat din intelpciunea maestrilor din preajma mea.

  Legat de forta, se poate, nu stiu acum un domeniu, cred ca face parte din viata …

  Succes Bogdan!

  Sarbatori cu bine!

 2. sa-ti raspund tot cu un citat

  „Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.
  Nelson Mandela”

  Forta este in mainile tale.

  Sa ai parte de multa sanatate si voie buna !!!

 3. Iti multumesc Bogdan pentru citat,chiar nu il stiam, rolul meu este acela de a oferi educatie de cea mai buna calitate atat la scoala, cat si in viata personala +blog, ma bucura interactiunea cu tine.

  Am nevoie de sanatate si voie buna in continuare, m-ai nimerit 🙂

  Succes!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.