România POATE!

Scor final - România-Ucraina - 3-0

România prin echipa națională de fotbal a spulberat o mulțime de bariere mentale, de mentalitate cu ocazia victoriei împotriva Ucrainei la München, în ziua magică de 17 iunie 2024.

Echipa de fotbal a României a dovedit ca putem fi uniți când mulți ne bagă în suflet și simțiri pe toate canalele că aici nu se poate face nimic, că nu avem cu ce, că suntem prea mici, că ce mai vreți voi, numai de bine nu suntem prelucrați la nivel național.
Suporterii au fost magici, fie în tribună, fie de la locul de muncă, de pe tren, metrou sau din mașină, România a pus totul pe stop pentru a încuraja ECHIPA NAȚIONALĂ.

Când pe hârtie ești pe ultimul loc și dovedești în realitate că ai stofă de nivel internațional atunci ești imbatabil.

Da, prin aceste dovezi putem să stăm drepți la orice masă de negociere, în orice context personal sau profesional pentru a reprezenta ROMÂNIA.

Am dovedit bărbăție, curaj, inteligență, forță, control psihic, că avem spirit de ECHIPĂ, suntem o națiune de primă clasă, într-un moment istoric favorabil, să fructificăm la maximum momentul, să-l păstrăm în suflet în momentele grele, să ne reactivăm pentru a ne ridica la nivelul potențialului național.

Avem suficiente motive de mândrie ca să purtăm oriunde în lume tricolorul mult iubit, cel pentru care eroii neamului și-au dat jertfa supremă, să ne respectăm simbolurile naționale, Tricolorul, Imnul, Ziua națională, Stema și sigiliul statului.

Jucătorii au catalizat toate năzuințelor, aspirațiile noastre din ultimii ani în care am fost spectatori, să fim jucători pe scena mare a lumii.

Am dovedit că suntem o ECHIPĂ, o NAȚIUNE PUTERNICĂ, să ne bucurăm de momentele frumoase!

Mulțumesc ECHIPEI NAȚIONALE!

Hai România!

P.S. Acest articol scris la cald reflectă simțirile mele despre echipa națională de fotbal, un vector important pentru promovarea României în lume.

Mai jos aveți câteva imagini de la Beatrice R., direct din München, mulțumesc pentru generozitate.

Începerea meciului România - Ucraina
Scor final România-Ucraina - 3-0