Rezultatele concursului de eseuri Scoala IDEALA

A sosit si acest moment mult asteptat, pot sa va spun ca am ramas uluit de gandurile, ideile, valorile, vizunea, orientarea spre viitor a tinerei generatii, au gasit niste solutii grozave, demne de pus in practica, eseurile au fost in mare parte complementare, dar au fost si idei similare.

Intr-un alt post voi reveni cu propriile mele concluzii, cu ideile participantelor la Concursul de eseuri Scoala IDEALA.

Am ales ca premiul de 100 RON pentru carti sa mearga la

LOREDANA-ANDREEA VERZEA, 17 ani,

Grup Scolar Industrial “Aurel Rainu” Fieni.

Pentru creativitate, curaj, viziune o sa acord o carte cadou (Eu cine sunt? de Mihail Musat, http://profu.info/eu-cine-sunt/) pentru:

 1. Laura Mihalca, Bucuresti
 2. Alexandra Alina Padurean , Timisoara
 3. Alexandra-Ioana Bohan, Iasi
 4. Loredana Baba, Husi

Vreau sa va spun ca mi-a fost foarte greu sa aleg, am apreciat toate ideile voastre, sper sa mai pot realiza si alte concursuri legate de scoala, o sa caut sponsori, o sa regandesc altfel strategia de comunicare, eu am invatat foarte multe de la voi.

Pentru mine toate participantele sunt niste INVINGATOARE, au reusit sa depaseasca multe bariere psihologice (Oare e adevarat concursul? , Cine e profu.info?, s.a.m.d) si pentru acest lucru au respectul meu deplin.

Am incredere ca Romania cu astfel de elevi va reusi sa ajunga acolo unde trebuie, iar  SCOALA IDEALA isi va avea locul ei.

P.S. Rog participantele sa ma contacteze pe e-mail (ro_info_teacher@yahoo.com) pentru a stabili detaliile legate de trimitere premiilor.

Cu respect,

profu.info

5 thoughts on “Rezultatele concursului de eseuri Scoala IDEALA

 1. În primul rând tin sa va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a ma implica într-un astfel de proiect si, totodata, tin sa le felicit si pe celelalte concurente pentru efortul depus.

  E foarte ciudat faptul ca, în momentul în care am primit e-mailul cu rezultatele concursului, scriam pe blog un motto al zilei ca, nu întâmplator, probabil, era acesta: ” Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.” (Confucius).

  Din aceasta experienta am învatat ca mai exista cineva caruia îi pasa, cineva care mai crede, înca, în noi si-n puterea noastra, în ceea ce gândim, credem, observam, înduram.

  Pe final, nu pot decât sa sper ca vor mai exista astfel de initiative pe care le încurajez si ca va veni, odata si odata schimbarea mult asteptata!

 2. În primul rând tin sa va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a ma implica într-un astfel de proiect si, totodata, tin sa le felicit si pe celelalte concurente pentru efortul depus.

  E foarte ciudat faptul ca, în momentul în care am primit e-mailul cu rezultatele concursului, scriam pe blog un motto al zilei ca, nu întâmplator, probabil, era acesta: ” Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.” (Confucius).

  Din aceasta experienta am învatat ca mai exista cineva caruia îi pasa, cineva care mai crede, înca, în noi si-n puterea noastra, în ceea ce gândim, credem, observam, îhduram.

  Pe f8nal, nu pot decât sa sper ca vor mai exista astfel de initiative pe care le încurajez si ca va veni, odata si odata schimbarea mult asteptata!;

 3. Unde putem citi si noi eseurile castigatorilor concursului „Scoala ideala”? Felicitari pentru initiativa acestui concurs!!!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.