Reguli de viata

Sunt reguli scrise si nescrise, spuse si nespuse, ganduri pe care le-am primit, unele sunt implantate in fibra noastra, ne nastem cu ele, as putea spune ca suntem „programati„, simtim ca sunt ale noastre de 1 milion de ani.

„Regulile” ne ofera libertatea de a exista, supravietui si evolua!

Eficienta unor reguli nu consta in numarul lor, care nu trebuie sa fie foarte mare, ci in puterea lor de simplificare a proceselor.

Va invit sa descoperiti si fata buna a „regulilor sau a legilor firii”, astept cu mult drag aportul vostru la acest topic.

Cu respect,
profu.info

4 thoughts on “Reguli de viata

 1. ca tot venii vorba de reguli de viata imi amintii o vorba din filmul NO MIRES PARA ABAJO(DON’T LOOK DOWN)(2008) de altfel un film bun care merita vazut „În întreaga ta viaþã vei fi nevoit sã-þi iei rãmas bun.Dar nu lãsa ca asta sã te îndepãrteze de iubire.”

 2. @ Costi, multumesc de citat, subscriu la cele spuse. Am vazut blogul tau acum ceva timp, imi pare bine ca ai ajuns si pe meleagurile mele 🙂 O sa te urmaresc pe bloglines.

  Succes!

 3. E SUPERTARE FILMULETUL ASTA SI COMENTARIUL TAU, IMI PLACE SUPERMULT.NE ADUCE AMINTE DE O VORBA VECHE DIN INTELEPCIUNEA POPORULUI NOSTRU CARE SPUNE CA” OMUL CAT TRAIESTE INVATA”.
  REGULILE NE DEFINESC VIATA,FIE CA NE PLACE SA LE RESPECTAM SAU NU , TREBUIE SA NE RAPORTAM LA ELE PT A PUTEA EXISTA IN SOCIETATE.FARA ELE CRED CA TOTUL AR DEVENI UN HAOS.
  IN OPINIA MEA REGULILE DE BAZA CARE DEFINESC VIATA UNUI OM SUNT CELE INVATATE IN FAMILIE, IN PRIMII ANI AI VIETII, LA CARE SE ADAUGA CELE CULESE PE TOT PARCURSUL EXISTENTEI UNUI OM.ACELE REGULI INVATATE DE OM IN ACEA FRUMOASA PERIOADA A COPILARIEI IL VOR INSOTI MEREU.DACA ELE IL VOR FACE SA AIBA O VIATA BUNA, ONORABILA SI SA FIE UN OM ALTRUIST,ACELE REGULI ISI VOR FI ATINS TINTA.
  APOI VOR INTERVENI REGULILE DEPRINSE DE-A LUNGUL VIETII CARE IL VOR AJUTA SA EVOLUEZE DACA OMUL ISI VA DESCHIDE BRATELE IN FATA SCHIMBARII DAR NU VA RENUNTA LA VALORILE SALE.
  DAR POATE CEA MAI IMPORTANTA DINTRE TOATE ESTE DRAGOSTEA PENTRU APROAPE,PENTRU CEL DE LINGA NOI.ASA CRED EU……………

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.