Realitatea Augmentata la Internet & Mobile World 2014, 8-9 octombrie la Romexpo

Salutari din Realitatea Augmentata!

De aceasta data iti propunem o intalnire in realitatea ne-augmentata dar neaparat digitala de la cel mai mare eveniment al industriei de profil din Romania, Internet & Mobile World 2014!
La standul ARworks, gazduit impreuna cu NTX – Innovation Technology Cluster, te asteptam cu demo-uri live ale celor mai noi aplicatii cu Augmented Reality, dezvoltate pentru clientii nostri din Romania, Ungaria, Austria, Olanda sau UAE.
Suntem disponibili in cele 2 zile de eveniment si pregatiti sa iti oferim solutii, idei sau concepte de aplicatii interactive care sa raspunda nevoilor de comunicare specifice ale brand-ului sau ale campaniei publicitare pe care o pregatesti!

ARworks dezvolta solutii customizate de comunicare cu feature-uri care imbogatesc experienta consumatorului: aplicatii de mobile, Augmented Reality si proximity interactions, iBeacon, imersiune in foto-video panoramic, Kinect, blue-box si proiectii interactive.
Pentru mai multe detalii si pentru prezentari ale avantajelor unei solutii interactive de comunicare, te asteptam la Internet & Mobile World 2014, pe 8 si 9 octombrie, la Romexpo.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.