PROGRAM NATIONAL DE EDUCATIE CU SUBVENTIONARE PENTRU ELEVI si PROFESORI

IT Learning sustine implementarea in scoli si licee a Programului educational „Academia nationala de cursuri interactive Microsoft Office” prin sponsorizarea aproape integrala a subscrierii pentru elevi (97% din valoarea subscrierii pe 2 ani pe portalul nostru http://www.office-learning.ro , la intreg pachetul de aplicatii Microsoft Office 2007).

FACILITATI PENTRU SUBSCRIPTIA ELEVILOR:

TERMENII SI CONDITIILE inscrierii in program cu obtinerea subventiei de 97%: licentierea a minim 20 de computere din scoala dvs., pentru acces timp de 2 ani la intreg pachetul de instruire pentru Microsoft Office 2007 (Word, Excel – 2 nivele, Powerpoint, Outlook), institutia dvs. sustinand doar costurile (modice) de activare si gestionare a conturilor, mentenanta si update la noile versiuni Microsoft Office aparute in perioada de subscriere, in valoare de 130 RON / licenta pentru fiecare computer (unde pot invata oricati elevi in serii diferite, timp de 2 ani), pentru toate cele 5 cursuri din pachet. (insemnand aprox.:12 RON / elev / pachetul format din cele 250 de laboratoare in format e-learning interactiv, pentru un numar mediu de 10 elevi, in serii diferite, adica o subventionare de cca. 97%).

Pasii pentru intrarea in program a elevilor:

1. Descarcati documentul http://www.itlearning.ro/cerere_academic.doc

2. Trimiteti documentul completat/semnat si stampilat (scanat) la adresa office@itlearning.ro. Ne vom ocupa noi de toata partea formala: transmiterea documentelor in original, crearea si activarea conturilor, etc

FACILITATI PENTRU SUBSCRIPTIA PROFESORILOR:

Avand in vedere experienta noastra cu unii dintre profesorii care au subscris deja, sugeram tuturor profesorilor, cu permisiunea dansilor, plata subscriptiei utilizand suma de 130 RON primita de la Ministerul Educatiei pentru achizitionarea de materiale necesare desfasurarii activitatii profesionale (vom emite factura corespunzator).

Pasii pentru intrarea in program a profesorilor:

1. Descarcati documentul http://www.itlearning.ro/cerere_academic_profesori.doc

2. Trimiteti documentul completat/semnat si stampilat (scanat) la adresa office@itlearning.ro. Ne vom ocupa noi de toata partea formala: transmiterea documentelor in original, crearea si activarea conturilor, etc

SUBSCRIPTIA DEMONSTRATIVA:

Pentru a va demonstra eficienta acestui  inedit si modern mod de invatare, video- tutorialul interactiv (in limba romana) în format e-learning, va invitam sa testati „pe viu” oricare din tutorialele disponibile pe portalul nostru de e-learning. Timp de o saptamana orice profesor poate testa un curs (la alegere), astfel:
Pasii pentru testarea gratuita:

1. Descarcati documentul http://www.itlearning.ro/cerere_academic_demo.doc

2. Trimiteti documentul completat/semnat si stampilat (scanat) la adresa office@itlearning.ro. Accesul pe site se va face in urma unei scurte analize a cererii dvs., in maxim 48 de ore

Pentru a raspunde intrebarilor profesorilor (si chiar ale elevilor), vom lansa un forum dedicat exclusiv mediului educational gazduit de portalurile noastre, http://www.officespecialist.ro si http://www.drexcel.ro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.