Program gratuit de mentorat pentru viitori antreprenori

Tineri Antreprenori | Primul program de mentorship

Tineri Antreprenori | program de mentorat pentru viitori antreprenori

Am primit un mail de pe un yahoogroup-ul euroconferinte despre programul TineriAntreprenori.ro pe care il redau integral:

Junior Chamber International Bucuresti alaturi de Advice Students,  ASER, VIP Romania si Leaders, in calitate de organizatori si coorganizatori te invita sa aplici la primul program de mentorat pentru viitorii  antreprenori din Romania.

Mentorii sunt antreprenori tineri, cu experienta relevanta in infiintarea si managementul unui start-up, dornici sa impartaseasca din ceea ce au invatat  ca intreprinzatori..

Programul se va desfasura pe parcursul a 2 saptamani, intre 26 Noiembrie si 10 Decembrie, cate aproximativ 2 ore pe zi, in functie de programul mentorilor.

Profilul candidatului : ne dorim participanti care au in plan infiintarea unei firme  in maxim 6 luni de la participarea la program sau care au infiintat o firma cu maxim 6 luni de activitate pâna la data inceperii programului.

„Ideea proiectului a venit dupa ce am cunoscut multi tineri care erau la  inceputul „carierei” de antreprenori si aveau nevoie de sfaturi si pareri  despre diferite aspecte ale unui start-up. Mi-am dat seama in urma intalnirilor cu acestia cat este de util sa impartasesti din experienta  proprie, legata de provocarile si dificultatile cresterii unei organizatii,  unei persoane aflate la inceput de drum”, spune Tudor Maxim, manager proiect JCI  Bucuresti.

Componentele proiectului sunt:

–          eveniment-petrecere pentru lansare, dar si de networking, cu participarea tuturor persoanelor  implicate in proiect:  25 Noiembrie

–         desfasurarea efectiva a programului de mentorat:  26 Noiembrie – 10 Decembrie

–         workshop – Strategie lansare Start-up:  11 Decembrie

Participarea la program este gratuita si este sustinuta de munca mai multor  voluntari din organizatiile partenere. Te asteptam pe blogul proiectului  pentru a cunoaste echipa organizatoare si pentru a comunica cu membrii acesteia, la adresa www.tineriantreprenori.ro.

Tot acolo gasesti formularul de aplicare pe care te rugam sa il completezi.

Termen limita pentru aplicare este  15 Noiembrie 2008, ora 23:00!

Succes garantat!

P.S. Prima oara cand am auzit sau am participat la un training de mentorship a fost la o conferinta AIESEC sustinuta la nivel national, ma bucur sa aud de aceasta initiativa a organizatorilor si le urez mult succes in acest proiect.

3 thoughts on “Program gratuit de mentorat pentru viitori antreprenori

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.