Prima ora de dirigentie

Astazi, 09.09.09, am sustinut prima ora de dirigentie in prezenta elevilor mei si a rudelor acestora. Am avut cateva aspecte administrative de rezolvat, am cunoscut sau mai bine zis mi-am facut o prima impresie despre ei, iar maine o sa luam in primire manualele pentru noul an scolar.

Deja astept sa ii cunosc cat mai repede si cat mai bine pentru a putea sa ii ajut cat mai mult.

Am fost impresionat de numarul mare de parinti, sper sa imi fie alaturi pentru a realiza cat mai multe pentru copiii lor.

Succes clasa a 9-a E!

8 thoughts on “Prima ora de dirigentie

  1. Cum ti-a venit ideea sa-i chemi pe elevi la ora de dirigentie inainte sa inceapa scoala?
    Noi am primit orarul ieri ( a fost facut de calculator )si am constatat ca ora de dirigentie nu este pusa in orar incepand cu anul acesta. Asadar vom avea cu o ora mai putin in orar! Cel putin…
    Succes!

  2. Daniel, iti doresc un an plin de binecuvantari. Sa te iubeasca elevii tot asa cum ii iubesti tu, sa-si dea interesul pentru ei tot asa cum ti-l dai si tu, si sa-i ajuti in drumul spre glorie! Sa nu uiti niciodata ca tot ce faci se trebuie din pasiune si vocatie, ca esti un dascal chemat sa modelezi suflete si caractere, si ca elevii pe care ii pregatesti, cand vor intra in ringul vietii nu vor avea decat doua alternative: sa invinga sau sa le arunce prosopul!

  3. ai aflat ca dirigentia urma sa nu mai fie in orar asa ca te-ai gandit sa sustii o ora de dirigentie in adevaratul sens al cuvantului, cu tot cu parinti, inainte sa inceapa scoala, care sa tina loc pentru restul care ar fi trebuit sa fie in acest an scolar. nu?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.