In cautarea afacerii ideale | Paul Coman – Pasiunea – Afacerea ideala

Paul Coman, antreprenorul din spatele blogului http://evolve.startupacademy.ro isi exprima intr-un scurt clip propria experienta de business, cea actuala oferindu-i o viata si o activitate sociala foarte provocatoare.

Cu totii ne-am intrebat cum putem sa realizam ceva cu placere, pasiune si sa facem banii din acea activitate, iata Paul ne dezvaluie etapele descoperirii afacerii ideale.

Afacerile nu sunt un scop in sine, ele sunt trambulina pentru a atinge noi culmi intr-o viata cu adevarat prospera, implinirea pe care cu totii o ravnim si nu stim cum.

Orice afacere implica neaparat planul de afaceri, la inceput poate il urmarim, cu timpul il pierdem din vedere si observam ca viata noastra se confunda cu business-ul, muncim ineficient, uitam pentru ce traim, alergam dupa iluzii, stress-ul devine prietenul nostru, cred ca stiti mai bine simptomele 🙂

Evolutia vine din nemultumire,  din spargere barierelor gandirii unei perioade din viata noastra si vrem sa ne imbogatim in „stilul romanesc„-oportunismul negativ.

O afacerea care nu mai are viitor inseamna ca suntem cumva intr-o stare in care mintea noastra nu mai gandeste business, rezultatele sunt din ce in ce mai slabe, nu se mai potriveste cu noi si ca noile experiente, „ascultarea pietei” ne poate schimba perspectiva.

Nu vindem gogosari zarzavagiului, sa oferim produse de calitate si pe care oamenii le doresc cu adevarat, exploatand trendul, prin tehnica vanzarilor repetate.

Ideea finala este ca trebuie sa fim productivi cand ne jucam, sa ne jucam fiind productivi.

Paul are o MISIUNE, putini oameni din Romania au o misiune, nici Romania nu are o misiune si de aceea il felicit pe aceasta cale.

Paul Coman ne transmite cu o caldura si o pofta de viata pasiunea sa pentru antreprenoriat, singura cale pe care o putem avea pentru a ne bucura cu adevarat de o viata prospera.

Iata formula magica a lui Paul:

Un calculator+EDUCATIE= SUCCES!

Multumesc Paul!

Succes garantat!

One thought on “In cautarea afacerii ideale | Paul Coman – Pasiunea – Afacerea ideala

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.