Nod la cravata

E vara, inseamna ca se apropie examenele de Bacalaureat, Licenta, Disertatie, etc.

Suntem pusi, noi barbatii, in situatia de a ne prezenta in fata unei comisii de evaluare imbracati fiind in vestitul costum pentru a celebra acest eveniment important din viata noastra.

O om care se respecta vine imbracat la costum + camasa + cravata.

Pentru azi mi-am propus sa va prezint un filmulet legat de modul in care se „fabrica” un nod pentru cravata.

Mult succes la examenele vietii!

2 thoughts on “Nod la cravata

  1. supertare filmuletzele despre cum sa ne facem nod la cravata mai ales ca cei mai multi dintre noi, in goana asta a vietii nu ne preocupam de acest banal aspect,in aparentza,cum este un nod la cravata.dar de altfel esential in aspectul impecabil al unui barbat,imbracat impecabil si asta ma refer la cel imbracat la costum .costumul a fost si continua sa fie cel mai elegant mod de a se imbraca pt un barbat care merge la o intrunire de afaceri,la incheierea unui contract,sau la oricare altul din multele examene ale vietzii. imi place la nebunie blog-ul tau,pune in discutzie lucruri foarte interesante si practice,de utilitate imediata,cum este de exemplu acest nod la cravata.Take care of yourself,man!

  2. Nu toti considera asta un detaliu. Intradevar, camasa si cravata tind sa iasa din „cultura” unora. Insa, sunt multi si cei care stiu ca exista mai multe noduri de cravata si stiu cand sa faca la cravata un nod Windsor si cand un nod dublu. Depinde mult de ce iti doresti de la viata si ce este important pentru tine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.