Arsenie Boca – Manastirea Prislop in fotografii

Arsenie Boca – Manastirea Prislop on PhotoPeach


Un loc minunat, o oaza de pace, liniste, armonie, spiritualitate.

Va ofer cateva fotografii pentru a va delecta sufletul.

Succes garantat!

7 thoughts on “Arsenie Boca – Manastirea Prislop in fotografii

 1. Buna ziua,

  Tuturor celor care doresc cazare la Manastirea Prislop, Vila Silva situata la doar 3 km de manastire la intrarea in satul Silvasul de Sus, va pune la dispozitie intr-un cadru mirific, patru camere insumand un numar total de 16 locuri de cazare si doua bai complete.

  Pentru mai multe detalii: 0742 015 519,
  0745 008 056
  0254 770 903
  sau puteti accesa http://www.vila-silva.ro

  Va multumim,

  Vila Silva

 2. Parintele Arsenie a fost si este un sfant, a carui canonizare intarzie mult prea mult (inclusiv din cauza celor care ar putea face cu adevarat ceva in acest sens, si ma refer in primul rand la reprezentantii bisericii, evident si la Patriarhul Daniel, nepermis de dezinteresat de aceasta problema, desi nu ar avea voie sa fie).
  Manastirea Prislop ar trebui ajutata, asa cum sunt ajutate atatea alte manastiri din tara care nu au minunea mormantului unui sfant ca parintele in incinta lor. Ar trebui facut cu adevarat ceva pentru restaurarea bisericii, a clopotnitei construite de parintele, a saivanului dacic creat tot de el si a intregului asezamant monahal de la Prislop, astfel incat sa nu mai aiba pereche! Cati dintre voi v-ati gandit la asta pana acum, desi atatia dintre voi ati fost ajutati cu mari minuni de parintele Arsenie, atat cand traia, cat si dupa moartea sa? Nu ar trebui sa ne limitam doar la a vizita aceasta manastire unica in tara pentru ca acolo se afla mormantul Sfantului Ardealului, ci ar trebui cu adevarat facut ceva pentru ea! Ar trebui ca noi toti cei care il iubim si il pretuim atata pe Sfantul Parinte Arsenie si stim ce valoreaza, sa luam masuri in acest sens si sa dam o lectie mai-marilor bisericii ortodoxe romane care isi ignora sfintii si ii trateaza cu pacatoasa nepasare!
  livia si delia

 3. Daca m-am intors dintr-un drum pe care orbecaiam mergind in intuneric ,ii datorez in buna parte bunului si sfintului parinte Arsenie toate laudele si multumirile mele. Am citit cu lacrimi in ochi chinurile prin care a trecut bunul parinte si cu mare bucurie ca a primit putere de la DUMNEZEU sa le indure. Nu ma voi satura vreodata de vorbele adevarate puse de DUMNEZEU in gura sf parinte Arsenie si ma voi stradui cu ajutorul Domnului sa le urmez.Dumnezeu sa-mi ajute iar pe parintele sa-l odihneasca Domnul in veci. Amin.

 4. Am fost la mormantul parintelui ARSENIE BOCA si m-am rugat sa-mi indeplineasca o dorinta si dupa 2 luni s-a indeplinit si acum in martie am fost sa-i multumesc.
  Duceti-va si o sa vedeti ca o sa vi se indeplineasca dorintele.
  Mi-am propus sa merg de trei ori pe an.
  Doamne-ajuta la toata lumea!

 5. Acum doi ani am venit din franta foarte bolnav,aveam o alergie in urma carei facem soc anafilactic si corpul meu se umfla ca un butoi,aparea niste pete reliefate pe mine si varsam,prietena mea mi-a dat citeva carti cu Parintele si asa am ajuns prima data la mormintul Lui.m-am rugat si dupa doua zile nu am mai avut nici un fel de reactii ale bolii.am promis atunci ca-mi voi schimba viata,si asa am facut.anul asta cind am ajuns la dragul nostru Parinte,am citit acatistul lui acolo pe bancuta si a venit un fluture la mine si la prietena mea si eu am intins mana si sa asezat in palma mea,am incremenit si stiu ca mi-a aratat Parintele ca e acolo,acum pe 25 ma duc iar sa-i multumesc ptr tot ce a facut ptr mine,Doamne ajuta la toata lumea,nimeni nu vine degeaba la Prislor

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.