Lansare TrainingPractice.ro

Am primit un mail interesant pentru cei interesati de Traininguri si Dezvoltare personala, il redau in totalitate.

Lansare TrainingPractice.ro

CE ESTE TRAINING PRACTICE ?

Training Practice este o comunitate de practica pentru traineri. Pe acest blog vom oferi informatii, resurse, vom lansa invitatii la workshop-uri pentru traineri, oameni din development sau pur si simplu manageri sau studenti/tineri pasionati de aceasta directie sau activitate.

Aceasta comunitate se adreseaza TRAINERILOR, Managerilor de HR, Training Managerilor, junior trainerilor, membrilor din organizatii non-guvernamentale care sunt pasionati de training si development.
ISTORIE TRAINING PRACTICE

Training Practice este un proiect pornit de Bogdan Grigore ( http://bogdangrigor e.ro ) acum un an si ceva. A pornit ca o comunitate inchisa si restrictiva, inscrierile facandu-se doar prin recomandari. Pana acum comunitatea a functionat doar pe un grup de yahoo si in realitate la intalnirile pe care le-am avut.

Grupul contine pana acum 80 de persoane – traineri interni, din firme de consultanta, din ONG-uri, persoane din Resurse Umane si tineri pasionati de fenomenul training-ului

DE CE TRAINING PRACTICE ? – Am plecat de la o nevoie proprie pe care am resimtit-o ca trainer intern intr-o companie si anume nevoia de a ma imbunatatii abilitatile si skills-urile de trainer.

CE NU ESTE TRAINING PRACTICE

– NU este o firma de consultanta
– NU este un proiect care si-a propus sa faca profit. Trainerii invitati care au vorbit la diferitele intalniri ale comunitatii au facut-o pro-bono si din placerea de a impartasi altor colegi din bransa din experienta lor.
– NU exista vreo taxa de inscriere sau vreo obligatie materiala in ceea ce priveste intrarea in aceasta comunitate.
Daca iti doresti sa ajungi trainer sau te pasioneaza fenomenul training-ului si developmentului in romania te asteptam sa intri periodic pe blogul trainingpractice : http://trainingpractice.ro

Bogdan Grigore

Trainer Boom TV
My Blog : http://bogdangrigor e.ro
LinkedIn : http://www.linkedin .com/in/bogdangr igore82
HI5 – http://abraxas82. hi5.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.