Joburi vacante la Educativa

EDUCATIVA te vrea alaturi!
Daca esti in cautarea unui job, avem cateva care te-ar putea interesa. Gaseste
jobul care ti s-ar potrivi si contacteaza-ne.

EDUCATIVA isi cauta colegi noi!

 

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru activitatea noastra si, in consecinta, ne marim echipele de consilieri pentru studii in strainatate de la Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Ne dorim sa stam de vorba cu tineri interesati de un inceput de cariera intr-o echipa dinamica si prietenoasa. Mai multe detalii despre responsabilitatile si cerintele pe care le implica job-ul de consilier puteti gasi la acest link.

 

Hai sa ne cunoastem!

 

Cu drag,

 

Echipa EDUCATIVA (Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!)

MTIncepe-ti cariera cu un program de management trainee!

Incredibil sau nu, dar EXISTA oportunitati de cariera si in Romania. Te intereseaza o cariera in domeniul marketingului? Dar in domeniul vanzarilor? Dar in domeniul financiar?

 

Daca esti interesat sa afli mai multe detalii despre programele de management trainee pe care le poti accesa pentru a incepe o cariera intr-o companie multinationala in Romania, trimite un mesaj la adresa adriana.comaneci@educativa.ro.

Aptitudinile tale de organizare si comunicare pot lucra pentru tine!

Esti o persoana responsabila, organizata si proactiva? Atunci jobul de planner poate fi al tau!

 

Plannerul este acela care programeaza prezentarile despre studiul in strainatate, din cadrul proiectului EDMUNDO, in licee. Timpul de lucru necesar indeplinirii atributiilor este de cel putin cinci ore, timp de cinci zile pe saptamana.

 

Sau esti o persoana deschisa, care comunica usor cu cei din jurul sau si care isi doreste un program flexibil? Atunci aplica pentru jobul de operator telefonic!

Operatorul telefonic, in urma targului de universitati internationale RIUF si a prezentarilor din licee, va contacta persoanele interesate de studiul in strainatate, avand o norma de cel putin 25 de ore pe saptamana.

Pentru mai multe informatii legate de aceste joburi, vizualizeaza descrierea lor.

Te asteptam alaturi de noi.

 

Cu drag,

 

Grupul EDUCATIVA

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.