JCI Prahova organizează CONNECT – Bringing Business Together

JCI Prahova organizează CONNECT – Bringing Business Together, eveniment ce va reuni 40 de antreprenori și reprezentanți ai companiilor din Prahova și nu numai, într-un concept inovator de business networking. CONNECT este mediul propice pentru ca participanții să se cunoască și pentru a descoperi cum pot colabora pentru dezvoltarea propriilor afaceri.


CONNECT – Bringing Business Together va avea loc pe 11 decembrie 2013, începând cu ora 16.30, la Vigo Grand Hotel – Bd. Independeței, nr. 28, Ploiești, iar participarea se face prin înscriere pe site-ul connect.jciprahova.ro
Evenimentul marca JCI Prahova se află la a doua ediție și vine cu un concept inovator de business networking. CONNECT se va desfașura în două etape: în prima parte firmele și antreprenorii participanți vor avea la dispoziție un timp prestabilit pentru a–și prezenta compania, produsele și serviciile, în timp ce a doua parte va consta într-o sesiune de networking informal în care participanții vor avea ocazia să schimbe cărți de vizită și să înțeleagă în ce masură vor putea colabora unii cu ceilalți în viitor.


Cei interesați să participe la CONNECT – Bringing Business Together se pot înscrie online pe site-ul dedicat evenimentului: connect.jciprahova.ro alegând unul dintre cele trei pachete oferite, în limita locurilor disponibile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.