Incepe cu ce nu-ti place !

Incepe cu ce nu-ti place! este numele unei carti de Brian Tracy, dar nu voi vorbi despre ea acum, cu alta ocazie o voi prezenta asa cum imi place mie. 🙂

Da, chiar asa, incepe cu ce nu-ti place.

Formulare mai rar intalnita, de obicei spunem ca dorim sa incepem cu ceea ce ne place, cu ceea ce suntem obisnuiti, ca dorim sa folosim metodele deja cunoscute, arhetipale, sabloane, algoritmi, dar unde ne este creativitatea fratilor?  Sper ca nu ati pierdut-o prin vacanta.

Nu-i asa ca va plimbati prin oras pe aceleasi strazi?

Nu-i asa ca luati zilnic acelasi autobuz spre serviciu?

Am dat doar cateva exemple de activitati care pur si simplu ne limiteaza, ne fac mici, chiar mici mici :).

Aveti curajul sa faceti cel putin un lucru in fiecare zi pe care nu l-ati facut niciodata, nici nu stiti cat de buni puteti sa fiti, sa invatam sa avem succes.

Fapt divers, un post foarte interesant in statusul unui prieten : „Abilitatile de leadership pot fi invatate de oricine la orice varsta„, sper ca v-a placut, dar trebuie sa actionati.

Action man !

Daca dorim sa avem succes trebuie sa mancam broasca  cea mare (ma refer la telurile noastre in viata) sau pe cele mai mari, niciodata nu vom avea timp sa implinim toate sarcinile, sa multumim pe toata lumea, unele lucruri le putem si delega, doar de aceea avem conceptul de leadership. trebuie sa stim sa facem si acest lucru, sa avem curajul sa spunem NU unor activitati care sunt cronofage, care n-ar intoxica mintea si ne-ar deturna de la telurile propuse.

O zi minunata.

Astept comment-urile voastre in care sa precizati cum ati actionat sau ce va propuneti sa impliniti.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.