Inscrieri la Scoala de Ghizi – Christian Adventure – Seria 33

Eu sunt in seria 32 si te invit si pe tine sa ai parte de cele mai tari clipe din viata ta.

Image may contain: one or more people, mountain, sky, outdoor and nature

Te invitam sa Descoperi Romania alaturi de noi, intr-un mod original.

De 19 ani, Scoala de Ghizi – Christian Adventure iti pune la dispozitie CURSURI GRATUITE de initiere intr-ale muntelui.

Alaturi de noi, vei strabate carari ascunse oamenilor obisnuiti, vei avea parte de momente in care iti vei depasi limitele, vei cunoaste oameni noi cu care vei lega prietenii trainice, si-n plus te vor astepta si multe alte surprize.

Datorita cursurilor teoretice, vei avea sansa de a-ti completa cunostintele despre: geografie (montana), prim ajutor, alpinism, orientare, speologie, psihologie turistica, pericole montane, supravietuire si multe altele.

Cursul se va desfasura pe o perioada de 8 luni, avand cursuri teoretice (3 pe luna) si aplicatii practice ( 1pe luna) in cei mai cunoscuti munti de la noi din tara: Bucegi, Piatra Craiului, Ciucas, Fagaras, Retezat, Parang, Apuseni, Iezer Papusa, etc.

O data la doua-trei saptamani are loc o aplicatie, adica expeditie montana de 2-3 zile (de regula doar in weekend) pentru a pune in practica cunostintele teoretice acumulate in cadrul cursurilor.

Cursurile teoretice, serviciile ghizilor instructori si echipamentul pe care Scoala de Ghizi ti le pune la dispozitie (busole, harti, echipament de alpinism etc.) sunt GRATUITE!

Scoala de Ghizi – Christian Adventure, este o scoala educativa in cadrul careia se poate inscrie orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16 si 30 ani, apti din punct de vedere fizic, care iubeste muntele si natura.

Dupa terminarea cursurilor si a aplicatiilor, cursantul va sustine un examen scris si unul practic. O data admis, va primi o diploma de absolvire a Scolii de Ghizi – Christian Adventure.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam cu drag la inscriere, pana la data de 18.05.2017, in cadrul Christian Adventure din bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 23, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. Deschiderea seriei 33 pe data de 20.05.2017!

Deschiderea este programata in luna Aprilie! Detaliile se vor transmite telefonic, in ultima saptamana de inscrieri!

*Cursurile teoretice ale Scolii de Ghizi Christian Adventure se vor sustine sambata intre 10:00 – 12:00, in functie de grupa in care veti fi repartizati (vor fi 2-3 grupe a cate 100-150 de participanti).

*Cursurile practice (aplicatiile) vor avea loc in weekend, aproximativ o data pe luna si se vor desfasura de sambata dimineata pana duminica seara. In cazul plecarilor mai indepartate (Apuseni, Retezat, Parang, Fagaras) se va pleca de vineri dimineata!

La inscriere va trebui sa aduci:
– o foto-copie dupa cartea de identitate;
– 3 poze tip buletin;
– taxa de inscriere 60 RON;
– acordul scris al parintilor pentru persoanele sub 18 ani.
PERIOADA DE INSCRIERE ESTE PANA PE 18.05.2017
Detalii la telefon:
0743.105.695 – Catalin Berenghi
0722.422.146 – Lucia Dan

https://www.facebook.com/events/219025208558827/

 

2 thoughts on “Inscrieri la Scoala de Ghizi – Christian Adventure – Seria 33

  1. Haha, ce tare. Am venit si eu cu seria ta in Parang, nu stiu daca m-ai remarcat. Am cantat cu chitara cu Chucky, ea e sora mea. Eu sunt David, ne-am intalnit o data in tren, nu mai tin minte de unde veneam.. 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.