Inscrie-te la Technovation Challenge 2018 – deadline: 7 martie 2018

Salutare dragii mei,

Redau mai jos mesajul din partea Technovation Challenge 2018:


Buna tuturor !

Va doresc un an nou mai bun, plin de motivatie si cu multe experiente placute! Sper ca v-ati bucurat de vacanta si sunteti gata de o noua aventura Technovation!

Numele meu este Cristina si in prezent sunt Program Manager la Adfaber. Asa cum multi deja stiti, proiectul Technovation a ajuns si in Romania cu ajutorul ADFABER, care are acum rol de Ambasador National. 🙂

Ma bucur tare mult sa va cunosc si pe tot parcursul aceste editii va voi sta la dispozitie pentru intrebari, nelamuriri sau sugestii . Pana atunci, MAINE, 10 IANUARIE,  incepe sezonul oficial Technovation Challenge! Este momentul oportun sa va ganditi la formarea echipelor si sa va planificati drumul spre castigarea competitiei din acest an!

| link inscriere: my.technovationchallenge.org . Deadline: 7 martie.

| Iata cateva sugestii pentru toata perioada inscrierilor:

   10 ian – 5 martie : Identificarea ideii de proiect si research pe partea de marketing.

   5 martie – 7 martie : Finalizare marketing research; Realizare schita, prototip proiect.

   7 martie : Deadline Inscrieri pe platforma

Anul trecut, Technovation Romania s-a bucurat de un real succes si a starnit curiozitatea multora. Asadar, anul acesta vine cu mai multe oportunitati de mentorat, mai multe premii, mai multe companii sustinatoare si astfel mai multe sanse de a aplica la un internship sau job in domeniul IT sau de a primi o recomandare in acest sens.

De asemenea, nu uitati sa intrati in grupul de facebook technovation ro – students &mentors – link aici – unde puteti discuta mult mai usor, puteti impartasi idei si dezvolta impreuna cele mai catchy si smart proiecte !

Cu drag,
Cristina

cristina@adfaber.org

technovation@adfaber.org

Technovation RO

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.