Green Teen Spirit – concurs de scurt metraje eco pentru liceeni

Ia atitudine si fii regizorul filmului de maxim 3 minute pentru 1000 euro !

În perioada 28 – 31 ianuarie 2010, la Sinaia va avea loc cea de-a doua editie a Green Planet Blues, primul eveniment cinematografic ECO din Sud-Estul Europei în 2009.

Timp de trei zile, Centrul International de Conferinte “Casino” Sinaia va gazdui proiectii ale celor mai reprezentative filme “verzi” din ultimii ani (filme documentare si de fictiune), discutii la nivel înalt cu specialisti în ecologie, atât din România, cât si din strainatate, o expozitie de fotografie de mediu si nu în ultimul rând… concurs, plus multe alte surprize.

http://img687.imageshack.us/img687/4412/gtslocation.jpg

Concursul

Green Teen Spirit invita liceeni din toata tara sa realizeze un clip între 1 si 3 minute, cu orice mijloc tehnic de inregistrare video, despre problemele de mediu care îi preocupa, propunand solutii pentru ele sau pur si simplu, identificand aceste probleme.
Concursul Green Teen Spirit este singura sectiune competitiva din cadrul Green Planet Blues. Clipurile vor fi evaluate, si anul acesta, de un juriu format din specialisti în cinematografie si mediu. Cinci finalisti ne vor însoti la Sinaia în perioada 28 – 31 ianuarie, si îsi vor vedea filmele proiectate cot la cot cu cele mai noi si mai rasunatoare filme de profil din ultimii 2 ani, prezente în selectia prestigiosului Festival International du Film D’Environnement Ile de France, Paris.
Premiile

Inscrierea si termenul limita de primire a clipurilor

Modalitatea si  formularul de înscriere sunt disponibile pe website-ul www.greenplanetblues.ro.

Pentru detalii suplimentare, rugam tinerii sa ne contacteze pe adresa ana@aworkshop.org.

P.S. Multumesc Dan N. pentru anunt. Succes!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.