Gratuit PM Galaxy – Boardgame pe teme de Project Management

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei îți propune un seminar gratuit cu totul diferit! Pregătește-te pentru o călătorie în Galaxia Proiectelor cu ajutorul primului boardgame românesc pe teme de Project Management!

Sâmbătă, 5 septembrie, va avea loc seminarul nostru, între orele 10:00 și 12:30 la sediul LINK Group Education Services din București (Str. Academiei Nr. 39-41, Etaj 2, Sector 1).

Perioada concediilor este prielnică pentru joc, inovație și bună dispoziție, iar echipa Colors in Projects vine în întâmpinarea ta cu un nou produs de învățare prin joc. Este vorba despre un boardgame ce utilizează ca primă temă managementul de proiect și presupune implicarea participanților în situații concrete de lucru în care sunt necesare decizii de management, cu focus pe comunicarea cu stakeholderii. Așadar, dacă ești curios cum se desfășoară jocul sau pur și simplu vrei să recapitulezi cunoștințele de management de proiect într-un mediu plăcut și relaxant, te așteptăm la un workshop plin de culoare, bună dispoziție și momente de Aha!

Experiența profesională: Adina Grigoroiu

Cu o dublă certificare în Project Management, Adina s-a dedicat trainingului cu entuziasm, sesiunile ei fiind pline de culoare și bună dispoziție. Conduce proiectele Colors in Projects dar, în același timp este implicată și în activitățile de consultanță și oferă suport în planificarea, coordonarea și controlul proiectelor gestionate de Colors in Projects pentru clienți din România sau internaționali. Adina colaborează la realizarea materialelor de curs, susține webinarii, prezentări și sesiuni de training inclusiv pentru pregătire în vederea obținerii certificării internaționale în managementul proiectelor. Deține certificarea Project Management Professional (PMP)® oferită de PMI și Certified Scrum Master (CSM) oferită de Scrum Alliance.

Cum se va desfășura?

Cei 15 participanți vor juca pe 3 boardgame-uri. Adina, alături de doi facilitatori, vor supraveghea cele 3 mese de joc, timp în care membrii echipelor se vor bucura de joc şi îşi vor aduce aminte de conceptele de management studiate cu ajutorul cărţilor Quiz şi Challenge. Așa că îți recomandăm să vii pregătit de joc sâmbătă!

Cum te poţi înscrie?

Datorită interesului mare şi a numărului de locuri limitat, doar 15 persoane pot participa în sală la acest seminar. Pentru a confirma participarea în sală, trebuie să completaţi formularul din link-ul de mai jos.

                                                            

Pentru orice întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon. Ne vedem sâmbătă!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.