Gabriela Szabo, Diana Oprea, Monica Rosu au venit la Campina cu ocazia campaniei Sport pentru Viata – 31 mai 2009

Astazi, 31 mai 2009 in parcul de la Soldat s-a desfasurat campania initiata de Gabriela SzaboSport pentru Viata, locul fiind asaltat de o multime de copii pasionati de sport.

Avem nevoie de modele, de campioni care sa ne dea curajul ca lucrurile sunt posibile doar daca facem ceea ce ne place, daca muncim enorm pentru a ne implini propriul potential.

Am avut sansa sa discut despre educatie, sport, sanatate, despre calitatile unui campion cu cele 3 campioane (Gabriela Szabo, Diana Oprea, Monica Rosu) care ne-au onorat cu prezenta in orasul nostru.
Campania Sport pentru Viata la Campina – 31 mai 2009 on PhotoPeach

Ii multumesc campioanei noastre olimpice Gabriela Szabo pentru interviul acordat, de asemenea va invit sa aflati detalii despre campanie si despre calitatile pe care le are un campion.

Campania Sport pentru Viata la Campina – interviu cu Gabriela Szabo from profu.info on Vimeo.

Acest eveniment a fost posibil cu ajutorul Primariei Municipiului Campina, Consiliului Local si al Casei Tineretului.

Succes garantat!

4 thoughts on “Gabriela Szabo, Diana Oprea, Monica Rosu au venit la Campina cu ocazia campaniei Sport pentru Viata – 31 mai 2009

  1. Multumesc metaphor! Cel mai important este ca factorii decizionali sa actioneze pentru a avea cat mai multe spatiii amenajate pentru a practica sportul de masa, pentru a descoperi campionii viitorului.

    Gabriela Szabo a fost foarte amabila si cred ca a transmis cel mai bine mesajul campaniei, eu doar sunt un suporter al acestei actiuni.

    Mens sana in corpore sano!

    Succes!

  2. foarte frumos daniel, ma bucur sa vad cum campineni adevarati ca tine relateaza si promoveaza evenimentele ce au loc in orasul nostru

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.