Dan Puric – Conferinta "Cine suntem" – Campina – 1 noiembrie 2008

Dan Puric - Cine suntem

Dan Puric - "Cine suntem"

Sambata, 1 noiembrie 2008, ora 18.00 la Casa Municipala de Cultura „Geo Bogza” Campina.

Intrarea libera !

Am auzit impresii placute despre cartea lui Dan Puric – „Cine suntem„, deja astept sa ma duc la lansare.

Ne vedem la Casa de Cultura …

P.S. Puteti asculta inregistrarea realizata la Campina, urmand linkul :
http://www.4shared.com/file/71380675/700aa74d/Conferinta_Cine_suntem_de_Dan_Puric_-_01112008.html

Succes garantat !

9 thoughts on “Dan Puric – Conferinta "Cine suntem" – Campina – 1 noiembrie 2008

 1. „Artistii mari sunt sinteza insusirilor unui popor;ei sunt fatal legati de geniul artistic si literar al natiunii din care fac parte”.
  (B.St. Delavrancea)
  Esentialmente, poporul roman recunoaste in personalitatea maestrului Dan Puric, propriul lui suflet;in care se cuprind deopotriva, blandetea hristica din glasul Sfintilor Apostoli si sfintenia frumosului din Eminescu, cantecul doinei, inlacrimat de suferintele acestui timp si freamatul dorului de zbor spre tainice chemari din inaltimi, bucuria ce renaste din marturisire si maretia Invierii izvorata din crucificare – si tot ce s-a spus si a ramas de spus pentru a fi „intru el ” in fata popoarelor lumii.

  Miracolul artei sale consta nu numai in a crea uimirea, redand omenirii acea frumusete a vietii necunoscuta ei pana acum, ci mai ales in a reconstitui iconic,chipul hristic in omul antrenat pe panta prabusirii lui interioare, in imensitatea unui pustiitor gol sufletesc.

 2. Multumesc mult doamna Lia Vornicu pentru comentariu, cred ca ati surprins foarte bine mesajul pe care artistul Dan Puric l-a transmis in coferinta de la Campina.

  La conferinta am ramas uimit, am primit multe teme de gandire, am fost motivat, am ras, m-am intristat, am fost atins de genialitatea poporului roman, care va dainui peste veacuri.

  P.S. Sunt foarte multumit de calitatea oamenilor care imi viziteaza si imi comenteaza posturile blogului meu, acest lucrtu ma motiveaza foarte puternic in a continua pe aceasta calea.

  Succes garantat!

 3. Poporul despre care vorbiti atat de frumos, apartine unei alte Romanii, a Duhului despre care vorbea marele filozof Constantin Noica, Romania dulce, binecuvantata, pe care o visa Eminescu si pe care ne-o dorim si noi.Imi pare rau, ca nu am fost la conferinta, dar poate
  va aparea o inregistrare. Va multumesc mult, va doresc succes!

 4. Doamna Lia Vornicu, aveti vreun blog?

  Daca nu aveti, v-as sfatui sa va construiti unul, sunt prea frumoase comentariile dumneavoastra si meritati neaparat un blog in care sa pastrati toate insemnarile.

  Va pot trimite pe messenger inregistrarea mea audio de la conferinta, id-ul meu este : ro_info_teacher , astept sa ma adaugati in lista.

  Succes!

 5. Omul de cultura si regizorul Dan Puric te cucereste chiar si tacand…
  Mai presus de arta teatrului mut, Dan Pruric este OM; un mesager al lui Dumnezeu trimis sa adune suflete, prin harul de-a comunica.
  Noi, tinerii ce l-am ascultat si l-am citit, nu vom putea gasi un raspuns la intrebarea: cine este acest om si cum de ne-a fascinat? Traim dezorientati intr-o societate ce-si pierde valorile neamului, iar nevoia de a ne recunoaste adevaratul rost arde-n noi ca o sete de apa vie.
  Artistul Dan Puric te face sa-l iubesti prin necuvinte, te inalta sufleteste, chiar si fara a-ti vorbi. Printr-o inepuizabila energie, glasul lui e tot mai rasunator, iar pretuirea publica este una speciala.

  Multumesc.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.