Curs online de structuri de date in Java – Universitatea Berkeley

Cautand pe google.com cuvintele „movie education” am descoperit pe youtube cursul de structuri de date in Java al Universitatii Berkeley din California, mi se pare foarte interesant. Voi ce credeti?

Cand vor publica si universitatile din Romania cursurile in format video?

Vizionare placuta!

7 thoughts on “Curs online de structuri de date in Java – Universitatea Berkeley

 1. Multumesc Razvan!

  Eu cred ca „profesorii adevarati” sunt un model pentru studentii sau elevii lor, iar tehnologiile moderne de invatare vor fi folosite intens de noua generatie de profesori, printre care ma numar si eu, cu accent pe colaborare, participare, analiza, sinteza, dezvoltarea capacitatilor creatoare.

  Succes in toate!

 2. In situatia actuala, noua generatie de profesori va fi la pamant. Cu salariile actuale, niciun om valoros nu va veni in sistem. Poate doar sa fii foarte pasionat de meseria asta. Eu sunt clasa a XII-a, si vad ca profesorii noi, care au venit in ultimii ani sunt „toti o apa si-un pamant”.

 3. Eu am sansa sa fiu profesor intr-un mediu in care pot sa evoluez foarte repede, am colegi si elevi de exceptie.

  Intr-adevar salariile reprezinta un impediment pentru debutanti, nu isi pot permite resursele necesare pentru a progresa, eu cred ca se va stabiliza si invatamantul, va ajunge sa selecteze personal calficat, pasionat, sa premieze performanta, iar cazurile despre care povesteai sa dispara in urmatorii ani.

  Succes la examenul de Bacalaureat!

 4. ms mult pentru informatie… imi trebuie asa ceva pentru completarea cunostiintelor mele de java (sarcina de serviciu)… oricum la cum e prezentat cursul mai ca-mi vine sa strand bani sa plec la universitatea asta

 5. Salut.Ai cumva adresa de unde pot downloada acest curs ?Am mai vazut un curs ca asta la Stanford , java fundamentals , si mi-a placut foarte mult.Multumesc, Marius

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.