Concursul Hai in viitor! – editia 2015

Hai în viitor! – ediția 2015

Colegiul Național Petru Rareș te invită la ediția a V-a a evenimentului „Hai în viitor!”, care va avea loc pe 15-16 mai 2015 în Piatra Neamț. Sperăm ca invitații de renume, premiile și alte activități pe care le vom desfășura să facă din acest eveniment național (inclus în calendarul MEN) unul de marcă.

Datorită progresului ştiinţific şi tehnic, viitorul va fi diferit. Hai să ni-l imaginăm împreună şi să înţelegem ce consecinţe ar putea avea! Dacă ești elev poți concepe un proiect prin care să prezinți viziunea ta asupra modului în care va evolua tehnologia și impactul pe care crezi că ar putea să-l aibă asupra societății. Dintre proiectele înscrise le vom selecta pe cele mai reușite, iar acestea vor participa la finală. Vor fi acordate premii și mențiuni în bani celor mai impresionante proiecte, precum și diplome tuturor finaliștilor (elevi și coordonatori).

Concursul dedicat elevilor este nucleul evenimentului, dar vei putea asista și la conferințe tehnice susținute de persoane care lucrează în domeniul noilor tehnologii, precum și la câteva surprize. Pe acest site te vom informa din timp în legătură cu programul evenimentului.

http://viitor.cnpetrurares.ro/

http://cnpetrurares.ro/main.php?agora=1420556317.750248&limba=Europe/Bucharest

 

Succes!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.