Comunicarea non-verbala

Sunt foarte interesat de comunicarea non-verbala care este cu mult mai importanta decat comunicarea verbala, si am gasit niste imagini sugestive de ieri de la semnarea unui acord de reducere a arsenalelor nucleare, semnatare fiind SUA si Rusia.

Obama: cravata rosie cu dungi albe, camasa alba, sacou negru, aceasta este formula cea mai puternica de comunicare, se stie cine e liderul adevarat dintre cei doi.

Medvedev a mers pe nuante de navy,bleu deschis, pare lila si gri, dorind sa transmita calmitate, liniste, chiar si raceala, scaunul sau este un pic ridicat, nu vi se pare si voua la fel, el este cu mult mai scund decat Obama, pentru a ma explica, aveti mai jos dovada, tocmai pentru a echilibra cumva raportul dintre cei doi.Mai sus se observa tinuta lui Medvedev, capul ridicat, pieptul inainte, bratele un pic departate de corp, vrand cumva sa ia prim-planul, Obama cu barbia mai jos decat normal, vrand ca sa nu-l puna in inferioritate pe Medvedev.

Acestea sunt lucrurile pe care le-am observat in aceste fotografii de pe Reuters, daca descoperiti si altele va invit sa comentati 🙂

Succes garantat!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.