Complexe de adolescent

Adolescent - Succes in viata!Intalnesc adesea tineri si tinere cu diverse complexe, ei si le striga in gura mare, isi spun ca sunt urate/urati, slabe/slabi, grase/grasi, inalte/inalti, s.a.m.d. asta nefacand decat sa cada intr-o prapastie si mai mare, ei fiind in realitate tineri adevarati, problema lor cea mai mare este ca se desconsidera, se subevalueza, nu se cunosc cu adevarat, nu apreciaza zestrea cu care fiecare a sosit pe lume si pe care trebuie sa si-o valorifice.

Intram in viata cu fel de fel de porecle: Piticu, Grasu, Schilodu‘, vorbe care ne viruseaza complet mintea care absoarbe tot din mediul incojurat, nefiind capabila la acea varsta sa discearna intre Adevar si Fals.

Cum ar arata tinerii nostrii daca ar fi stimulati cu : Inteleptul, Harnica, Priceputa, Elegantul?

Nu stiu, stau si ma intreb, poate primesc raspuns aici daca am gandit sau nu corect.

Tinerii sunt efectiv lasati in voia sortii, langa ei nefiind cineva care le ofere optiuni sau sa ii invete sa-si rezolve „problemele adolescentei„, adolescenta fiind o perioada extrem de sensibila si de modul in care este traversata depinde intr-o mare masura viitorul lor.

Dragii mei, aveti totul pentru a reusi:

 • tinerete
 • energie
 • frumusete adevarata
 • minte deschisa
 • suflet curat
 • resurse de informare complexe
 • carti de foarte buna calitate
 • oportunitati de dezvoltare personala
 • familia
 • prietenii adevarati
 • samd

Atrageti gandurile pozitive, oamenii creativi, evenimentele potrivite si

VIATA voastra va fi  EXTRAORDINARA.

Succes garantat!

2 thoughts on “Complexe de adolescent

 1. Buna. Din pacate ai mare dreptate. Evident sunt multe exemple care au trecut in partea cealalta si anume cei care pun poreclele 🙁
  Uneori ma intreb: psihologii care au fost introdusi in scoli… te lasa sa deduci ce vreau sa spun
  Ma insel sau erai si diriginte? Dirigintii au o mare putere si ar trebui perceputi ca si parinti de suflet dar la ce am vazut eu in multe cazuri…. Daca esti, ai tai sunt norocosi ca te au.
  Succes.

 2. Lasa-i sa se obisnuiasca cu etichetele. Intotdeauna vor fi „fuckin’ romanians”, aia din tara a 3a, pentru majoritatea 😉 Mai bine sa se obisnuiasca de pe acum.

  Multi se mira ca nu le recomand sa-si faca concediile in romania. cum as putea ? sa ma injure ca fac cu trenul mai mult ca pe autostrada, ca-s liniile dilatate ? ca-i „face” un „jmecher”? ca politia nu vorbeste engleza? etc…Ca parintii nostri au crezut cu tarie aceeasi minciuna ce ni s-a spus noua (cu generatia de sacrificiu) sperand ca noi sa traim intr-o societate normala(nu, nu e utopie)? ca ei nu vor avea nici o sansa ?

  Etichetele sunt cea mai mica problema a lor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.