CASE STUDY 2008 – 9 – 13 decembrie 2008 – primul concurs de studii de caz din Romania adresat tuturor studentilor, masteranzilor si doctoranzilor

Case study 2008

case study 2008 - primul concurs de studii de caz din Romania adresat tuturor studentilor, masteranzilor si doctoranzilor

Ai sansa sa te afirmi!
VWI ESTIEM ti-a pregatit un concurs de studii de caz!

VWI-ESTIEM Bucuresti te invita sa participi la „CASE STUDY 2008” – un concurs de studii de caz destinat studentilor, masteranzilor sau doctoranzilor, in care companiile participante propun probleme reale sau ipotetice pentru care participantii trebuie sa gaseasca o solutie.

Arata ce poti unor companii de renume, precum: Rehau, Microsoft, PricewaterhouseCoop ers, Bosch, Romtelecom, Forpeople.

Aflat deja la cea de a cincea editie, „CASE STUDY” este primul concurs de studii de caz din Romania adresat tuturor studentilor, masteranzilor si doctoranzilor.

Alcatuieste- ti cea mai buna echipa (3-4 participanti) si intra in competitie! Vei avea sansa de a-ti demonstra abilitatile si de a castiga premii ce variaza de la internship-uri si stagii de practica, pana la burse, excursii si produse promotionale.

Principalul avantaj al concursului: ai ocazia sa lucrezi impreuna cu echipa ta, formata chiar de tine inainte de inscriere!

Inscrie-te acum!
Intra pe www.case-study. ro afla toate informatiile despre eveniment si apoi inscrie-te!

Intra acum pe www.case-study. ro si inscrie-te cu echipa ta pana pe data de 5 decembrie 2008! Pe site gasesti detalii legate de desfasurarea evenimentului, studiile de caz propuse si companiile participante.

Sursa:


1. (euroconferinte) CASE STUDY 2008 – Ai sansa sa te afirmi!

2. http://www.case-study.ro


Succes garantat !

4 thoughts on “CASE STUDY 2008 – 9 – 13 decembrie 2008 – primul concurs de studii de caz din Romania adresat tuturor studentilor, masteranzilor si doctoranzilor

  1. Mersi de informatie!
    Eu am fost anul trecut la Roland Berger Case Study Competition si a fost o super experienta! Sansa sa lucrezi cu adevarati profesionisti!

  2. Sunt chiar impresionat de ceea ce pot gasi pe blog-ul dumneavoastra domnule profesor.
    E foarte interesant si concursul acesta de studii de caz , concurs de la care profesionistii pot invata mai mult de la cei care nu prea stiu atat de multe in domeniul din care studiul de caz face parte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.