Best place to work in IT in Romania – chestionar

IT Works BestBest place to work in IT in Romania” este un studiu anual asupra locului de muncă ideal pentru cei ce lucrează în domeniul IT în România.

Prezentată sub forma unui chestionar această inițiativă își dorește să adune un număr de 3000-5000 de respondenți care lucrează în domeniul IT pentru a oferi o imagine cât mai clară la nivelul întregii țări, dar și pe locații.

Răspunsurile acestora vor fi analizate de o echipă de sociologi urmând ca în perioada aprilie-mai aceste rezultate să fie transmise publicului larg. Obiectivul studiului este de a informa angajatorii existenți și viitori de pe piața IT din România despre nevoile generale ale celor ce lucrează în mediul IT pe teritoriul României.

Efortul pentru a aduna un număr cât mai mare de respondenți care să se încadreze în profilul descris mai sus este un efort comun între Griffiths School of Management (Universitatea Emanuel Oradea), Ernst & Young, Brainspotting, Computerworld Romania, Stark Talent Europe.

Bugetul pentru realizarea acestui studiu provine din resursele proprii ale companiilor partenere în acest demers, companiile de IT nefiind implicate financiar.

Pentru mai multe informații privind studiul „Best place to work in IT in Romania” vă rugăm să consultați pagina de întrebări frecvente – FAQ. Echipa de proiect: Sebastian Văduva, Samuel Echevarria, Elena Badea, Mihaela Gorodgov, Ioan Fotea, Daniel Neagoie, Denisa Breb, Nicoleta Pecherle.

http://itworksbest.ro/

http://itworksbest.ro/chestionar/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.