“Bagajul de Cultura”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionati de lectura

Scrie o recenzie buna ca sa ai ce citi toata vara

Comunitatea SemneBune.ro organizeaza “Bagajul de Cultura”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionati de lectura, cu premii pachete de carti pentru vacanta.

Daca devorezi carti, inscrie-te pe http://semnebune.ro/evenim?ente/inscriere/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “UCIDETI GENERALUL”, scris de Bogdan Hrib si oferit de editura Tritonic.

Concursul incepe duminica, 10 iulie, la ora 12, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti, cand vei primi cartea pentru care trebuie sa publici o recenzie pe blogul personal. Apoi postezi link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cuun text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 16 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Tritonic un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 17 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Despre SemneBune

SemneBune.ro este o platforma de comunicare culturala care integreaza informatii despre evenimente literare, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania. Manifest online al proiectului AdLittera, SemneBune.ro este portavocea editurilor din Romania.

Despre carte

“UCIDETI GENERALUL” este un thriller captivant, plin de suspans, un studiu de personaj amanuntit si complex, care poarta cititorul prin tranzitia continua a ultimelelor decade din istoria Romaniei.

Pentru detalii, office@SemneBune.ro.

One thought on ““Bagajul de Cultura”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionati de lectura

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.