Apa – film documentar

12 thoughts on “Apa – film documentar

 1. Buna Ziua!
  Stiti cumva un web de unde pot descarca acest documentar cu subtitluri in romineste si sunet in engleza?

  • Vr?jitorul apei”

   Filtrul de apa vie GAV transform? „apa moart?”

   de robinet în „ap? vie”
   cek12
   GAV – Filtru de apa vie scade simtitor cheltuielile dvs. zilnice si creaza pentru dvs. mai mult timp liber !

   cek12
   GAV – Filtru de apa vie este o investitie care se recupereaza intr-un an si va serveste o viata !

   cek12
   GAV – Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii dvs. si sanatatii familiei dvs. !

   cek12Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc

   cek12Filtrul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic ce are la baza functionarii sale 50.000 nanoelectrozi magnetici amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla.

   cek12Unicitatea geometrica a amplasarii nanoelectrozilor magnetici in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

   cek12Filtrul de apa vie GAV transforma o apa relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs., sanatatea familiei dvs., intretinerea casei/apartamentului, intretinerea animalelor de productie, intretinerea animalelor de companie, intretinerea florilor, serelor, gradinilor, etc …

   cek12Tot ce trebuie sa faceti e sa instalati Generatorul de Apa Vie ( Filtru apa vie ) pe teava principala de intrare a apei ca sa aveti in orice moment o Apa cu Calitati Extraordinare la Toate Robinetele Apartamentului Dvs sau a Casei Dvs !

   cek12Apa Vie GAV obtinuta cu ajutorului Generatorului de Apa Vie ( Filtru apa vie ), datorita calitatilor sale structurale, informationale si energetice se oxigeneaza natural, ceea ce sporeste si mai mult calitatile sale terapeutice si eficientizeaza in tratamentele naturiste.

   cek12Apa Vie GAV generata de Filtrul de apa vie, activeaza mecanismele naturale de auto-insanatosire si auto-curatire si improspateaza fluidele organismului uman.

   cek12Filtrul de apa vie (GAV) daca este instalat corect va serveste timp de 50-70 de ani fara ingrijiri suplimentare !

   Apa imbuteliata ?! …

   Satisfactie garantata

   95% din persoanele care folosesc Filtrul de apa vie (GAV), nu mai simt necesitatea de a procura apa imbuteliata decat ocazional.

   Pentru fiecare, aceasta inseamna :

   Economie de timp personal si bani;
   Economisirea Rezervelor Naturale;
   Economisirea Spatiului Necesar pentru Depozitare;
   Mai Putine Deseuri Toxice Aruncate in Natura;

   Efecte directe ale Filtrului de apa vie (Generatorului de Apa Vie) asupra apei:
   structureaza apa la nivel de microcluster si macrocluster;
   energizeaza apa;
   neutralizeaza informational apa;
   inzestreaza apa cu proprietati antimicrobiene;
   imbogateste natural continutul de oxigen in apa;
   restabileste proprietatea naturala a apei de a se autocurati;
   sporeste capacitatea apei de a sustine energia vietii de 3 – 7 ori mai mult (daca e 3, 4, 5, 6 sau 7 ori depinde de cat de distorsionata si lipsita de energie este apa initiala)
   inzestreaza apa cu excelente calitati terapeutice de actiune fina fara efecte secundare negative;
   Apa Vie GAV datorita capacitatilor sale structural-informationale activeaza si accelereaza mecanismele naturale de insanatosire si auto-curatire ale organismului uman si poate fi consumata, in dependenta de necesitate, pana la 3-5 litri / zilnic.
   Contactati-ne acum pentru a afla cum puteti verifica ABSOLUT SIGUR si INCONTESTABIL ca banala Apa de Robinet trecuta prin Generatorul de Apa Vie are intr-adevar proprietati energetice superioare oricarui tip de apa pe care ati intalnit-o pana acum !

 2. Eu folosesc apa vie Kangen. Este vorba de un aparat produs de o firma japoneza http://www.kangenapa.com/ro/leveluk-sd-501.html care transforma apa de la chiuveta in timp real in apa miraculoasa Kangen. Ma simt foarte bine.

  Digestia merge extraordinar si previn aparatia bolilor cum ar fi artrita, cancar, afectiuni al rinichilor, colesterol. constipatie.

  Lista detaliata cu tratatare afectiuni: http://www.kangenapa.com/ro/tratare-afectiuni-cu-apa-kangen-alcalina.html

  Beatrice – Bucuresti

 3. Poti descarca orice video de pe net cu programul Real Player sau cu Orbit. Merge 100%. Eu folosesc Real Player de f.multa vreme si descarc orice video de pe net. SUCCES.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.