Amazon TechO(n) Challenge editia a II-a -10-17 dec. 2015

Amazon TechO(n) Challenge

Amazon TechO(n) Challenge Romania

Dacă ești pasionat de rezolvarea unor probleme informatice complexe, te invităm să participi la a doua ediție a concursului „Amazon TechO(n) Challenge”. Competiția are loc online, deci nu trebuie să te deplasezi către o anumită locație; totul e să ai acces la internet pe durata derulării lui. Premii:

  • Locul I: 10000 RON
  • Locul II: 5000 RON
  • Locul III: 2500 RON

Autentifică-te folosind contul tău Facebook sau Google pentru a participa, iar noi îți vom reaminti pe email cu o zi înainte de începerea concursului,

Mult succes!

Detalii:

http://challenge.amazontechon.com/#/teaser

2 thoughts on “Amazon TechO(n) Challenge editia a II-a -10-17 dec. 2015

  1. Hello ! tu imi spuneai mie sa imi fac un blog, dar ca sa faci un blog si sa te ocupi de el cere timp, timp pe care eu nu il am.Si apoi sunt si asa destule bloguri aparute la ora actuala, multe chiar pe teme medicale.Si mai e ceva.Eu consider ca nu as avea lucruri atat de importante de spus incat sa necesite un blog.Informatia poate ajunge la oameni si pe alte cai. Eu lucrez cu omul, care e o interfata interactiva si imprevizibila prin intrebarile pe care mi le pune,asa ca simpla postare a unor articole pe un blog (sa zicem , al meu ) nu ar fi de ajuns, pentru ca ar urma o serie nesfarsita de intrebari.Pe urma, medicina nu se poate face pe internet si nici pe bloguri, ci fata in fata cu bolnavul, consultandu-l , ascultandu-l si raspunzandu-i la intrebari sau clarificandu-i nedumeririle.Asadar, contactul direct e absolut necesar.Daca se apeleaza la intermediari, gen telefon, site-uri cu consultatii online sau bloguri, o parte valoroasa din informatie se pierde.Cel mai important este deci sa ai un contact nemijlocit cu bolnavul, pacientul, sau omul, in general.Doar asa il poti ajuta cu adevarat.

  2. Andrei nu toata lumea te poate vizita la cabinet, poate sunt in orice alt colt din lume si informatiile tale le pot fi de folos vizitatorilor tai, ideea e ca putem ajunge cu mesajul nostru unde nici nu ne putem inchipui.
    Eu te incurajez sa incepi, cel mai greu sa primul post 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.