Baile Minerale Telega

Ieri si astazi am fost la Baile Minerale Telega, va las sa urmariti fotografiile realizate acolo.

Baile Minerale Telega on PhotoPeach

Pentru mine acest lac sarat reprezinta o adevarata sursa de energie, viata, bucurie. Simti ca zbori dupa o zi petrecuta acolo.

Lacul Sarat Telega are o adancime de 85 m in partea centrala, de aici s-a extras sare inca din anul 1568.

Tarife

12 RON adultii

Copiii

 • intre 0-5 ani – 3 RON
 • 5-10 ani – 5 RON
 • 10-14 ani – 7 RON

Un abonament cu 10 bai pentru luna august costa 90 RON.

Vacanta placuta!

——————–

UPDATE – 22 iulie 2014

Intrare adulti – 15 ron

Intrare copii – 5 ron

Abonament la 50 ron – 5 bai

Abonament la 100 ron – 10 bai

Ne vedem pe lac 🙂

Baile Minerale Telega on PhotoPeach<object width=”445″ height=”326″><param name=”movie” value=”http://photopeach.com/public/swf/story.swf”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”/><param name=”allowfullscreen” value=”true”/><param name=”flashvars” value=”photos=http://photopeach.com%2Fapi%2Fgetphotos%3Falbum_id%3Dpxnb8b&autoplay=0&embed=1″/><embed src=”http://photopeach.com/public/swf/story.swf” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”445″ height=”326″ flashvars=”photos=http://photopeach.com%2Fapi%2Fgetphotos%3Falbum_id%3Dpxnb8b&autoplay=0&embed=1″></embed></object>

12 thoughts on “Baile Minerale Telega

 1. nici nu sti cat iti multumesc pentru acest post… desi stau relativ aproape, nu am fost niciodata in acest loc, abia astept sa merg, poate in weekend-ul viitor.

 2. hello! am fost si eu la Telega anul trecut si am fost super multumita. Sper ca si in vara asta sa beneficiem de aceste ape miraculoase pentru ca stiu era problema alunecarilor de teren. Indemn pe toata lumea sa mearga acolo.

 3. Baile Telega sunt de domeniul trecutului, s-a dus, apa a plecat infiltrata in sare, prabuciri, mini-doline, bye bye va duceti degeaba, nu mai visati ape miraculoase & stuff, e doar o ruina iar hotelul nu se mai face.

 4. am fost pe 10 iunie si a fost ok pentru persoane cu stres mare

  am as va intreb cat costa cazarea si daca are ?

  aveti dusuri cu apa calda pentru uz personal si wc
  astept raspuns cat mai repede pentru rezervare

 5. super. am sa merg cu siguranta. pana acum am fost la slanic prahova si la sarata monteoru. as vrea sa stiu daca este si chemping. multumesc

 6. ce aveti ma ati inebunit…este o mare porcarie lacul de la telega…cobori o gramada de scari sa ajungi in apa si de abia ai loc……plaja este praf dak poti sa ii zici plaja…iar ce sa mai zic de alunecari de teren ce au fost pe acolo ca numai este nimic frumos la lacul ala….cel putin mie nu imi place si eu locuiesc aproape …..si prefer sa ma duc la slanic unde este mult mai departe

 7. In legatura cu ce spune ali baba, pai dute ma la bulgari ca ai super preturi plus ca sar putea sa nu mai duci nici grija masini ca au grija bulgari sa te lase fara ia si ce scarile alea le cobori din 10 in 10 minute de te vaiti asa? Si alunecari de teren exista peste tot acolo unde sa exploatat sare vreme de vreo 300 de ani. Da chiar daca nu se mai face hotelul in vara asta se mai deschide o pensiune si pe langa baile telega aici mai ai muilte de vizitat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.